Crnogorci nam 'očitali lekciju': Ne samo da se liga nastavlja, nego će biti i navijači na tribinama!

Samo u BiH 'nema uslova'

Crnogorci nam 'očitali lekciju': Ne samo da se liga nastavlja, nego će biti i navijači na tribinama!

E. Škorić

Crnogorska liga nastavit će se 30. maja, nakon 84 dana pauze.

Trinaest (13) preostalih kola, kao i polufinale i finale Kupa odigrat će se od 30. maja do 2. avgusta.

Prvenstvo se, dakle, nastavlja u subotu i to pred navijačima, što je saopštio premijer Crne Gore Duško Marković na današnjoj press konferenciji.

"Biće dozvoljene svadbe, krštenja, ograničen broj publike na sportskim događajima, uz odgovarajuće mjere", rekao je Marković.

Ostalo je još da Crnogorci odrede koliko gledatelja će biti dozvoljeno na stadionima na mečevima prvenstva u kojem je lider Budućnost sa 11 bodova više od Sutjeske.

Inače, s obzirom da u BiH i dalje ne mogu da se odluče i da su bliže tome da ponište sezonu nego li je nastave, Crnogorci su očitali lekciju i na ovaj način pokazali da bi nogomet i sport općenito trebali biti u prioritetima za normalizaciju života.

Top Komentari

papagaj
Kakvi uhljupi vode nas uhljupski savez
2 0
Malilav22
Nijedan z3mlaj na svijetu nebi funksonisala da ima 2 entiteta i skoro pola ne smatraju BiH svojom domovino. Bolje da nas je Nato 95te Bombardovao nego prijetili ovaj umjetno stvoreno Dayton što nikom dem velikim Islama odgovara , jer sutra ako imzatrebadne rat na Balkanu mogu dobit
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi