14

Komentari (14)

Zgembic
Pa od toliko nasih zarazenih igraca niko da ode u savez i izljubi nam postene i dobre uposlenike u savezu. Corona jos traje pa za nadati se je ?
Fino alla Fine
Pa i vrijeme da Demirović zacementira mjesto.
dinass
Zao mi covjeka al nas nije previse oslabilo, svakako je katastrofa igrao
svasta
AsmirM
Sve je ovo kriv Babel i NiGdjezemci , hem nas razbise, hem nam i koronu uvalise.
Meazza
Da iko ima i malo mozga rekao bi da je 25 zarazenih.Bolje 3:0,nego 6:0 sto bi Amar rek’o!
TesanjskiBrnjo
Ja stete sto ofucana kuja Hodzic nece igrati da je BiH pravna drzava ova kokos ne bi bila ni blizu repke BiH.
SeoRusilac
Dop.izdila ova korona u pm
Rajvosa2019
To stoji ali ima i gori stvari - puno gori . Treba se jos malo strpiti, firma Moderna je danas dala u javnost da im vakcine stite 94.5% od virusa , vakcine bi trebale biti na trzistu do 4./5.2021 - to je kao neka svijetlost na kraju tunela
mirso75
Majstore, goriH! GoriH stvari, molim te! Ziv bio!
hacmu
Ucitelju skontao si ti sta on prica... Sta te za njim... Pravis se pametan... Sta ovdje radis...ajde bre
Rajvosa2019
@mirso75 lave pogrijesio si stranicu, ovo je sportsport ba / pravopis ba je skroz druga stranica , kad je budes trazio navrni i na pornhub , ukucaj crnac yebe :-) izace ti 2-3 dobra pornica, pa se baci posla i ne rise. @hacmu pogrijesio momak stranicu , nije skontao da je ovo gladijatorska arena za verbalne obracune:-)
mirso75
Skontao sam ja i boli me... za njim, ali me fakat dusa boli zbog nase generalne nepismenosti! Takvi, koji govore NJIHA, HIM i slicne stvari kao sto je doticni napisao, su nam vlasti pa smo tu gdje jesmo! A ti ako nisi imao nista pametnije da mi kazes nisi ni ovo trebao! Ziv bio!
mirso75
Majstore, bacaj ga ti na tim stranicama... Meni, hvala Bogu, to nije potrebno. Tvoj rijecnik i izrazavanje je za zaljenja! Od srca ti zelim da ti Bog dragi da bolju pamet i dobro zdravlja, iako mislim da je za ovo prvo poprilicno kasno! Zivio majstore!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti