Koronavirus probio se i u HNK Čapljina

Jedan nogometaš pozitivan

Koronavirus probio se i u HNK Čapljina

Igrač iz prvog sastava HNK Čapljina pozitivan je na Covid-19, priopćeno je iz kluba.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka BiH, klub nije otkrio indentitet osobe. Igrač je dobivši simptome odmah obavijestio nadležne klubske službe te je sukladno preporuci nadležnog epidemiologa isti testiran.

Igrač je dobivši pozitivan nalaz stavljen u strogu samoizolaciju. Obzirom da igrač već neko vrijeme zbog ozljede nije dolazio u doticaj sa suigračima, članovima stručnog stožera i drugim osobljem u klubu u zatvorenim prostorima, prema procjeni nadležnih medicinskih službi u ovom trenutku nema potrebe za provođenjem mjera prema drugim igračima ili osoblju, pojašnjeno je iz HNK Čapljina.  Inače, navedeni igrač je zaražen iz bliskog kontakta s prijateljem koji se dogodio u vremenu kad igrač nije prisustvovao klupskim aktivnostima. Osoba koja je prenijela virus igraču nema nikakvih veza s HNK Čapljina i stavljena je pod iste mjere, upozoravaju iz kluba.

''Provodit ćemo i dalje pojačani nadzor nad igračima i svim osobljem kako bi ih sve zaštitili. Pred sami početak prvenstva sukladno preporukama NSFBIH testirali smo sve igrače i osoblje te nismo imali pozitivnih. U koliko se u budućnosti ukaže potreba i dalje ćemo u kontaktu s nadležnim službama rigorozno provoditi sve mjere'', poručeno je iz HNK Čapljina. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Obavještavamo Vas, da je jedan igrač iz prvog sastava HNK Čapljina pozitivan na COVID - 19. Sukladno Zakonu o zaštiti...

Posted by HNK Čapljina on Wednesday, August 19, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi