Sudije iz Premijer lige ovog vikenda u Gabeli

Šehović dijeli pravdu

Sudije iz Premijer lige ovog vikenda u Gabeli

M. Šljivak

Prvenstvo u Prvoj ligi Federacije BiH nastavlja se utakmicama 2. kola.

Kao i uvijek, na terenima Prve lige sigurno nas čeka dosta uzbuđenja, a određene su i sudije koje će voditi ove utakmice.

Ono što je najinteresantnije je činjenica da će nedjeljni meč u Gabeli između GOŠK-a i Čapljine suditi poznate sudije iz Premijer lige BiH.

Glavni sudija je Admir Šehović iz Sarajeva, a pomoćnici su mu Amer Macić i Jure Musa iz Mostara, dok je četvrti sudija Sabrija Topalović iz Zenice.

Šehović je delegiran i za 4. kolo Premijer lige i meč Olimpika i Sarajeva. Ovaj meč je pomjeren za 16. septembar, pa je Šehović dobio priliku da dijeli pravdu na meču Prve lige.

Također, četvrti sudija Sabrija Topalović u subotu će biti glavni na meču Premijer lige između Slobode i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sudije za 2. kolo Prve lige:

GOŠK - Čapljina (Admir Šehović)
Radnik - Rudar (Edin Mujkić)
Igman - Travnik (Deni Ćatibović)
Posušje - Slaven (Emir Spahalić)
Vis Simm Bau - TOŠK (Azem Karić)
Goražde - Budućnost (Mirza Kazlagić)
Orašje - Bratstvo (Mario Pejić)
Jedinstvo - Zvijezda (Josip Martinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi