Koronavirus spriječio Luisa Suareza da igra protiv Barcelone

Koronavirus spriječio Luisa Suareza da igra protiv Barcelone

Edmir Škorić

Urugvajski napadač Luis Suarez pozitivan je na koronavirus.

Za vikend nam se vraća ligaški nogomet, a jedan od derbija odigrat će Atletico i Bareclona. Mnogi su nestrpljivo čekali prvi okršaj Luisa Suareza sa bivšim klubom, ali od toga nema ništa.

Nogometni savez Urugvaja potvrdio je kako je Suarez pozitivan na koronavirus. Suarez briljira na početku nove sezone u dresu Atletica i sigurno će nedostajati svom timu u jednom od najvažnijih mečeva u sezoni.

Na devet odigranih utakmica Urugvajac je postigao pet golova uz jednu asistenciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Najveca prevara svijeta..I satro vakcina ce spasiti stanovnistvo..sto u Kini vise niko ne spominje koronu ni maske a nema vakcine...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi