Barcelona objavila sjajnu fotografiju Pjanića i De Jonga nakon meča u Amsterdamu

"Okršaj" saigrača iz kluba

Barcelona objavila sjajnu fotografiju Pjanića i De Jonga nakon meča u Amsterdamu

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u gostima protiv Nizozemske sa 3:1.

Nizozemska je bez većih problema uspjela da dođe do pobjede protiv Zmajeva koji su večeras u Amsterdamu nastavili crni niz jer smo već skoro godinu dana bez pobjede.

U centru pažnje ovog meča bio je okršaj igrača Barcelone, Miralema Pjanića i Frenkieja de Jonga, a ovaj meč očito su pratili i u katalonskom klubu.

Barcelona je nakon utakmice objavila sjajnu fotografiju Pjanića i De Jonga na Instagramu, te se nadamo da ćemo što više zajedno gledati ovog dvojca na terenu u dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Matic
E moj Pjanicu, unistice tebe onaj glupan na klupi Barce.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti