Pokušaj otmice fudbalera Ville: "Mislio sam da se neko šali sa mnom"
Foto - Screenshot

Otkrio zanimljivu priču

Pokušaj otmice fudbalera Ville: "Mislio sam da se neko šali sa mnom"

Midhat Šljivak

Fudbaler Aston Ville Kortney Hause (26) otkrio je kako je prije tri godine umalo bio žrtva otmice.

Hause je tada nosio dres Wolverhamptona, a kako ga menadžer Nuno Espirito Santo nije vodio na gostovanje, on je ostao kod kuće.

Tada mu se desila situacija koju nikad neće zaboraviti.

"Automobil se zaustavio ispred vrata dok sam stajao tu. Petorica su iskočila iz vozila, a ja sam mislio da se neko želi našaliti sa mnom. Jedan od njih je bio poprilično visok, a ostali su bili prosječne visine".

"Taj visoki je govorio da me zgrabe, a zatim je izvukao nešto kao flašu. Mislim da je bila boca i da me je udario tvrdim dijelom jer sam imao gadnu posjekotinu".

Oglasi

Hause je uspio da pobjegne, ali nije se usudio pokucati na susjedova vrata.

"Nisam znao šta da radim. Nisam mogao tek tako pokucati na vrata i tražiti pomoć. Crnac sam, visok i krvave glave. Znate na šta mislim. Vjerovatno bi pomislili da sam dio bande".

Na kraju je trčao do bolnice, a strah je ostao prisutan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam smio pogledati kroz prozor. Mislio sam da će me upucati".

Hause je u ovom napadu zadobio zaista neugodnu posjekotinu na glavi koja će mu ostati vječna uspomena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti