Na čemu je? Navijač na Anfieldu "glavna atrakcija" zbog čudnog stajlinga

Bizarno

Na čemu je? Navijač na Anfieldu "glavna atrakcija" zbog čudnog stajlinga

Admin Čaušević

Na utakmicu između Liverpoola i Aston Ville jedan navijač gostujućeg tima je na sebe privukao ogromnu pažnju. 

Teško da ko u svijetu fudbala ima lojalnost prema voljenom klubu kao što je to slučaj u Engleskoj gdje su stadioni puni iz vikenda u vikend.

Skoro svaki klub ima dobru podršku na gostujućim terenima. Takav je bio slučaj i sa Villom na gostovanju kod Liverpoola.

Na Anfield Road je iz Birminghama doputovalo više stotina navijača gostiju, a onaj iz prvog reda gostujućeg sektora je privukao ogromnu pažnju.

Naime, jedan navijač je imao vunenu kapu na glavi, vuneni okovratnik te zimsku jaknu koju je raskpočao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Glavno pitanje je šta mu je bilo pa je odlučio da raskopča jaknu ispod koje nije nosio ništa, a to je odlučio i da pokaže.

Da stvar bude gora po njega Villa je na kraju izgubila meč s 1:0 pa definitivno nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
@King_Kenny sta je ovo drug
0 3
BigBabo
Ma vruce covjeku bilo napustite ga na miru.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi