Chelsea nakon preokreta slavio na Villa Parku

Premiership - 19. kolo

Chelsea nakon preokreta slavio na Villa Parku

Haris Zilić

Gledali smo još jedan zanimljiv duel prvog dana Boxing daya u okviru 19. kola Premiershipa.

Chelsea je nakon proekreta kao gost savladao Aston Villu sa 1:3.

Nakon nekoliko dobrih prilika pred oba gola, domaći dolaze prvi do vodstva. Igrala se 28. minuti kada je James nespretnom intervencijom loptu skrneuo u vlastitu mrežu za 0:1.

Ipak do kraja poluvremena tim iz Londona je uspio poravnati, a strijelac gola bio je Jorginho iz penala u 34. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U nastavku potpuni preokret gostiju.

Lukaku u 56. minuti na asistenciju Hudsona-Oodija pogađa za 1:2, a konačnih 1:3 postavlja Jorginho svojim drugim golom iz penala u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1600705501
Smjesno , 9.penala najvise u ligi , koliko guranja
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti