Košarkaši u Slovačku bez ponajboljeg igrača?

Pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. godine

Košarkaši u Slovačku bez ponajboljeg igrača?

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je u Tuzlu odakle će sutra krenuti put Slovačke. 

Zmajevi bi u naredne dvije utakmice mogli biti značajno oslabljeni, jer jedan od bitnijih igrača nije se ostatkom selekcije. 

Kako saznaje SportSport.ba, u Tuzlu sa ostalim reprezentativcima nije doputovao naturalizovani Amerikanac Alex Renfroe. Još uvijek nije poznato zbog kojeg razloga Renfroe nije sa reprezentacijom, niti da li će se Renfroe naknadno priključiti.

Podsjetimo, nakon četiri kola Armenija se nalazi na prvom mjestu u grupi sa tri pobjede, Švedska i BiH imaju po dvije, dok je Slovačka na posljednjem mjestu sa samo jednom pobjedom. 

Utakmica protiv Slovačke na rasporedu je u srijedu od 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi