Koscielny pred veliko finale poslao poruku jednom od najboljih prijatelja: "Nećemo ni pričati"

Igra protiv dojučerašnjeg saigrača

Koscielny pred veliko finale poslao poruku jednom od najboljih prijatelja: "Nećemo ni pričati"

E. Čaušević

Veliko finale Evropske lige igra se u srijedu u Bakuu, a sastaju se Arsenal i Chelsea.

Ova sezona Evropske lige ponudila nam je velika uzbuđenja i sigurno da je malo ko očekivao da ćemo u velikom finalu na kraju gledati duel londonskih klubova.

Za Arsenal je ovo jedina nada da osigura plasman u Ligu prvaka naredne sezone, dok je to Chelsea uradio krot Premiership. Ipak, sigurno je da i Plavci žele s peharom da završe još jednu dugu sezonu.

Dva dana pred meč u centru pažnje našla se izjava kapitena Arsenala, Laurenta Koscielnyja, koji je veliki prijatelj s bivšim saigračem Olivierom Giroudom koji sada igra za Chelsea.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Giroud je prije godinu dana iz Arsenala prešao u plavi dio Londona i sigurno je da će od prve minute zaigrati u finalu. Iako su veliki prijatelji Koscielny je poručio da to ništa ne znači.

"Bit će bizarno igrati protiv njega, ali tokom utakmice nemam prijatelje. On mi je jedan od najboljih prijatelja inače, ali ne za tih 90 minuta. Boriću se protiv njega i nadam se pobjedi i trofeju. Nakon toga možemo razgovarati, a tokom utakmice to nije moguće", rekao je defanzivac Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi