Velike ovacije za igrače Sarajeva, tribine obojene u bordo boju

Utakmica počinje u 21

Velike ovacije za igrače Sarajeva, tribine obojene u bordo boju

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva od 21 sat na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekuju gruzijski Torpedo u uzvratu prvog pretkola Konferencijske lige.

Dobra igra i 2:2 u prvoj utakmici Sarajevu daje za pravo da se nada plasmanu u drugo pretkolo. Ono što je sigurno, Bordo tim će imati nevjerovatnu podršku jer je najavljeno preko 20.000 navijača i simpatizera na tribinama našeg najvećeg stadiona.

Još sat i pol prije početka meča brojni navijači ulazili su na tribine, a redovi pred ulazima su bili ogromni.

Utakmici neće prisustvovati Horde zla, koji bojkotuju domaće utakmice svog kluba.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Inače, kada su igrači Sarajeva istrčali na teren, uslijedile su velike ovacije dobro ispunjenog Koševa. Očekuje da do početka utakmice tribine budu dodatno popunjene.

Vrijeme je idealno za igru, noćni termin i još jedna, nadajmo se lijepa evropska noć na Koševu. Svi preduslovi da se uživa u nogometu i u novom uspjehu bh. predstavnika su stečeni, ali hajde da ne trčimo pred rudu...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti