Kosorić najavljuje borbu do zadnjeg daha u Mostaru: "Sve ćemo dati za pobjedu"
Foto - Screenshot

Defanzivac FK Željezničar

Kosorić najavljuje borbu do zadnjeg daha u Mostaru: "Sve ćemo dati za pobjedu"

M. Šljivak

Željezničar drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine otvara duelom protiv Veleža u Mostaru.

Plavi su u zimskoj pauzi dobili novog trenera. Na klupu se vratio Edis Mulalić, a već sutra tim s Grbavice želi pokazati neko novo lice u odnosu na prethodni period.

Iskusni defanzivac Aleksandar Kosorić zadovoljan je odrađenim pripremama i ističe kako će igrači dati sve od sebe oda ostvare pobjedu u Mostaru.

"Odradili smo kvalitetne pripreme, uslovi su bili perfektni i hvala ljudima koji su nam to omogućili. Uigrali smo se dovoljno", rekao je Kosorić i o utakmici je dodao:

"Velež je kvalitetan tim. Derbi je kola i drago mi je što odmah igramo jake utakmice od samog starta. Ne treba nam dodatni motiv, svako od nas će dati posljedni atom snage za tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žao mi je što nema publike. Ovo je sport koji se igra za publiku. Spremni smo, atmosfera je odlična i sutra treba da budemo pravi od prvog minuta".

Meč Velež - Željezničar igra se sutra od 18 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meskoni
Tako je Koske , SRCEM SAMO!
6 0
nedoni46
E cuj derbi kola
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti