Kosta Bajić bez kalkulacija pred Velež: Idemo na pobjedu

Napadač Bratstva za SportSport.ba

Kosta Bajić bez kalkulacija pred Velež: Idemo na pobjedu

E. Oštraković

U srijedu će biti odigrane utakmice 1/16 finala Kupa BiH, a u Gračanici gostuje ekipa Veleža iz Mostara.

Gosti su favoriti, ali sigurno je da Bratstvo neće tako lako odustati od prolaza u narednu rundu.

Jedan od boljih pojedinaca u dosadašnjem dijelu sezone u Bratstvu je napadač Kosta Bajić, koji bi trebao predvoditi napad Gračanlija u srijedu.

On je prokomentarisao dosadašnji dio sezone, ali i utakmicu sa Veležom.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Lošije smo startovali od očekivanog. Vezali smo tri poraza, poslije smo malo bolje počeli da igramo i rezultati su došli. Prelomna je pobjeda protiv Goražda kod kuće gdje smo pobijedili 2-1. Poslije te utakmice je došla utakmica sa Jedinstvom iz Bihaća u Bihaću gdje smo slavili sa 1-0. Uslijedio je kantonalni derbi sa veoma jakom Zvjezdom iz Gradačca. Ušli smo od prvog minuta jako u utakmicu jer smo znali da pobjedom idemo ka vrhu tabele. Što se tiče mene moj učinak zavisi od moje ekipe. Igram na takvoj poziciji gdje zavisim od ekipe i šansi. Imao sam sreće da postignem golove na posljednje tri utakmice i što je najbitnije sve utakmice smo pobijedili. Najbitnije je da se pobjeđuje, a ko će postići gol manje je bitno", rekao je Bajić, te je dodao:

"U srijedu dolazi premijerligas Velež u kupu i mislim da će biti veoma teška utakmica i za njih i za nas. Idemo na pobjedu. Respektujemo Velež, ali se ne plašimo da igramo. Oni su isto lošije startovali, traže formu, doveli su odličnog trenera i odlična su ekipa. Nisam prošle sezone igrao protiv njih dok su bili sa nama u ligi zbog povrede, ali nadam se da ću sada igrati. Pozvao bih što više naših navijača da dođu i da nas podrže. Nama mnogo znači njihova podrška, a u navijače Veleža ne sumnjam da će doći i podržati svoj klub", završio je Bajić.

Top Komentari

Aldin Neki
Je li opet povrijeđen pred utakmicu kao u maju mjesecu protiv Veleža?
1 4
nijepoznat
federalci FK Vrapcic
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi