Kosta Manev novi igrač Veleža!
Foto: FK Velež

Makedonac potpisao ugovor

Kosta Manev novi igrač Veleža! · Zvanično

Rođenima je nakon poraza od Mladosti u prvom kolu Premijer lige BiH postalo jasno da moraju pojačati zadnju liniju, pa su ubrzano krenuli u potragu za novim štoperom.

SportSport.ba je prije nekoliko dana pisao da je Kosta Manev prvi pick čelnika Veleža, a danas je ovaj 26-godišnji Makedonac i zvanično postao novi član Rođenih.

Iz FK Velež su saopštili da je Kosta Manev stavio potpis na ugovor sa mostarskim klubom do kraja tekuće sezone.

Inače, Manev je profesionalnu karijeru počeo u Finskoj, gdje je i odrastao. U Finskoj je nastupao Viikingit, Klubi 04, PK-35, Honku, Inter Turku i Kemi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potom se vratio u Makedoniju gdje je i imao posljednji angažman - u Vardaru.

Kosta Manev uz štoperske može pokrivati i poziciju lijevog beka.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
sutra Ce te gledati veleža novog sa IBROM FERGUSONOM na klupi i nadam se pobjedi ako Bog da
7 6
chs1975mostar
Ibro Ferguson je King car radi najbolje sad Ce za trecinu para da kupi igrace Dobre ondamozete misliti koliko ostaje para NASEM VELEŽU sretno Ibro FERGUSONE
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi