Makedonac potpisao ugovor

Kosta Manev novi igrač Veleža!

53

Komentari (53)

zakeroni
Chs,skontali bola iz redakcije da satra raju. Odmori malo
Grohot
Duda nije Mrle ne mjesajte covjeka bezveze u ove gluposti. Chs i ti ohani malo sa uzdizanjem Ibre jer samo dodatni teg mu stavljas kod raje koja su u dilemi ili vec znaju da on kao trener nije ono sto ti mislis da je. Ibre u klubu neka, zauvijek. Ali Ne kao trenera, nama ce tu ubrzo trebati neko dosta kvalitetniji ukoliko zelimo izlete u Evropu ili neke titule osvajati. Zivo bili pa vidjeli. Jedno je graditi klub sa infrastrukturom a drugo je upravljati sa 11 igraca na terenu! Pozdrav i uzivajmo sutra u pobjedi.
Grohot
ko je projic koji se spominje isto?
Ljacmu1
Ako je Josip Projić, to je još jedan lijevi bek koji nigdje nije dugo igrao :D Komedija, a onaj CHS ih najavljuje kao da su nekog doveli :D
hRASNICArULES
Prevara od igraca
chs1975mostar
AKO ME REDAKCIJO NISTE BLOKIRALI ONDA MI RECITE U CEMU JE PROBLEM, ZAŠTO NE MOGU DUGE TEXTOVE SLATI??
chs1975mostar
sutra Ce te gledati veleža novog sa IBROM FERGUSONOM na klupi i nadam se pobjedi ako Bog da
Grohot
De ohladi malo sa fergijem. Radis kontra efekat stvar sa tim.
nemozetako
Upravu je grohot.
chs1975mostar
ovo sam vam juce htjeo napisati ali posto dugo pisem nije moglo da ode mi komentari
chs1975mostar
Ibro Ferguson je King car radi najbolje sad Ce za trecinu para da kupi igrace Dobre ondamozete misliti koliko ostaje para NASEM VELEŽU sretno Ibro FERGUSONE
chs1975mostar
duda posto si rekao žalostan ne bio to je mostatski rjecnik pravi mahalski,Ibro je za nase prostore FERGUSON a de mi samo NAPISI sto ti to kod ibre sve smeta???
chs1975mostar
duda zalostan ne bio si rekao to je pravo MOSTARSKI ono mahalski pretpostavljam da si orginal Mostarac stara GARDA
chs1975mostar
duda ono sto je Ibro uradio u velezu niko ne bih u cjeloj BiH
chs1975mostar
sto vam smeta Ibro ferguson jeli to u zadnjih 3 godine imao 5 posto losih rezultata?
chs1975mostar
Ibro Ferguson pravi EKIPU to je projekat 5 godina i onda nastaje vladavina veležova ako Bog da
chs1975mostar
velez nije imao ni Tana ni aluminijski ni ni itd tako da velez radi pametno
chs1975mostar
bas kao sto evo mene iz redakcije polako pripremaju za totalni blok tako VELEŽU jos vise od 92 pa do danas prave stradanje DUSMANI
chs1975mostar
o Ibro sa hasićem šošom i svima u KLUBU i igracima ide u svjetliju buducnost ako Bog da i sto vam Ibro Ferguson smeta
chs1975mostar
ako vam Ibro smeta onda vam smeta i velež
Ljacmu1
Ako vas Zrinja namiri u subotu, hoćeš li i dalje pisat ove stvari? :D
Ljacmu1
chs1975mostar
duda ovo sto si napisao opet nema veze sa ibrom velez od rata pa na vamo nije imao bolju ekipu ni bolji klub organiziraniji u svakom pogledu a ja sam se 98 u klubu da puno njih posvadjao kad me nisu htjeli slušati i dati bodove Rudaru da svinjski ispadne tad sam im rekao da su sebi napravili smrtovnicu tako da ja nisam neko ko je sad dosao u velež ili oko veleža mozes reci negativno eto sad te pitam se vise se izjasni za ibru sta to radi lose i sto ti smeta?
chs1975mostar
slusaj haj sad reci ko je prvi loptu donio kod djamije u sjevernom logoru kad se je odma na samom kraju rata skupio velež da podje da se takmici tad se je igralo u Zenici razigravanje za PRVAKA BiH?
chs1975mostar
ja nisam neko kome mozes reci tako,ja mom velezu Zelim dobro i sa razlog sam dosao ove sezone ovde da pisem jer imam slobodnoga vremena
Ljacmu1
Čuj nikad bolja ekipa. Velež iz sezona 2000-01 i 2013-14 je svemirski brod za ove. Uostalom, Ibro je bio tu 2013 pa ga smijenili, došao Jusufbegović i ekipa proigrala, a nije da je on veliki stručnjak, ali mu je ekipa imala neku kičmu. Nisu letali ko muha bez glave i znali su se branit.
nemozetako
@duda drug upravo si ovim postom potvrdio ono sto sam rekao jos pred kraj prosle sezone. Iza ovog nadimka krije se bivsi igrac Veleza koji je jedno vrijeme imao i ulogu u upravi Veleza. Dobar si covjek postujem te i cijenim, i zato se necu svadati sa tobom oko Ibre i Veleza. Imas pravo na svoje misljenje. U federalnoj si isto govorio zugao na Ibru i sumnjicav bio povodom ulaska u PL, pa si pogrijesio. Pricekaj pola sezone pa onda komentarisi, nmz se na osnovu jedne tekme davati utisak. Jer ako ces biti realan priznaces sa je a obzirom na statistki Velez mogao komotno izvuci minimalno remi da je imalo srece bilo. Nego iskoristi godisnji odmor na kojem si u Albaniji sa familijom i opusti se. Sve najbolje drug ;)
Grohot
Duda nije Mrke ne mjesajte covjeka bezveze u ove gluposti. Chs i ti ohani malo sa uzdizanjem Ibre jer samo dodatni teg mu stavljas kod raje koja su u dilemi ili vec znaju da on kao trener nije ono sto ti mislis da je. Ibre u klubu neka, zauvijek. Ali Ne kao trenera, nama ce tu ubrzo trebati neko dosta kvalitetniji ukoliko zelimo izlete u Evropu ili neke titule osvajati. Zivo bili pa vidjeli. Jedno je graditi klub sa infrastrukturom a drugo je upravljati sa 11 igraca na terenu! Pozdrav i uzivajmo sutra u pobjedi.
Samoiskreno
Videli mostarci da sa ovim rosterom ne mogu boda uzeti pa dovode nespremne igrace da spase sezonu, tesko ce to ici.
chs1975mostar
valjda evo vidite STA vam govorim u vezi veleža sve je ovo pouzdano al ne mogu ni previse da pricam
chs1975mostar
do petka Ce se znati jos za tri igraca STA Ce biti,
chs1975mostar
Ibro Ferguson radi pametno ceka sami kraj na transfer listi i kupuje jeftino igrace Dobre
Ljacmu1
Ako su ti igrači dobri, zašto su jeftini? Kako to da ih nitko drugi nije primijetio i platio za njih?
chs1975mostar
do utorka Ce se znati za uridinova i projica sve
Ljacmu1
Pa, Urdinov i Projic su bekovi, ako na iste mislimo.
chs1975mostar
ne dozvoljavaju mi iz redakcije da pisem duge TEXTOVE
DeleteTheElite
Brate sigurno si presao 1500 znakova hahahaha
chs1975mostar
nisam brate vec sam skuzio kad pisem vise od minutu nemogu poslati komentar
chs1975mostar
brate dobro dole pratim koliko slova ostane zadnja dva texta i jos juce sam pisao ne punih 200 slova i nemoze otici komentar
chs1975mostar
nemogu raja pisati text nedaju mi iz redakcije da odem duge textove
DeleteTheElite
Strašan stoper i medju tri najplacenija igrača u ligi. Bravo Velez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti