Kostarika demolirala bh. rivala u Ligi nacija
Uvjerljiv trijumf

Sjeverna Irska nemoćna

Kostarika demolirala bh. rivala u Ligi nacija

Midhat Šljivak

Reprezentacija Kostarike deklasirala je večeras u San Joseu pred punim tribinama selekciju Sjeverne Irske rezultatom 3:0.

U svečanoj atmosferu gdje je nagradu za uspjehe u dresu Real Madrida dobio golman Keylor Navas, Kostarika je potpuno razbila protivnika BiH u Ligi nacija.

Sjeverna Irska je odigrala zaista dobar meč i pogocima Venegasa, Campbella i Calca je razbila protivnika sa uvjerljivih 3:0.

Sjeverna Irska je večeras pokazala dosta slabosti koje bi selektor BiH Robert Prosinečki mogao iskoristiti pred Ligu nacija, dok je Kostarika napravila dobru najavu pred Svjetsko prvenstvo.

Kostarikanci su na Mundijalu u grupi sa Brazilom, Švicerskom i Srbijom.

Prijateljski meč:

Kostarika - S. Irska 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi