Kostarika u Zenici bez najveće zvijezde jer mu je zabranjen dolazak u BiH
Foto - EPA

Gonzalez objavio spisak

Kostarika u Zenici bez najveće zvijezde jer mu je zabranjen dolazak u BiH

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Kostarike Ronald Gonzalez odabrao je 23 fudbalera za utakmicu protiv Bosne i Hercegovine koja se igra u subotu 27. marta u Zenici.

Gonzalez u BiH stiže oslabljen. Jonathan Moya iz korejskog Anyanga nije mogao doći zbog koronavirusa, a povrijeđeni su Giancarlo Gonzalez (LA Galaxy) i Oscar Duarte (Levante).

U meču protiv BiH u Zenici na golu neće biti najveća zvijezda, golman PSG-a Keylor Navas, koji po pravilima Ligue 1 ne može ići u zemlje van Evropske Unije. On će odigrati samo meč protiv Meksika.

"Pred nama su dvije jako teške utakmice. Imamo problema sa povredama, neki ne mogu doći, ali imamo dovoljno kvalitetnih igrača", rekao je Gonzalez.

Kostarikanci u Evropu stižu u nedjelju, a pored meča sa BiH odigrat će susret i protiv Meksika.

Top Komentari

GuiliDamou
Pa sto ne zabrane i francuzima koji igraju u ligue 1 da ograju za repku na Grbavici? Nedo Bog da mi ovako postupimo, proglasili bi nas nacistima!
15 0
velezovac
Poderat cemo ih ko Musa jarca...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi