Manolas pobjegao glavom bez obzira nakon nikad čudnijeg predstavljanja u klubu
Foto - Screenshot

Grk će sve dugo pamtiti

Manolas pobjegao glavom bez obzira nakon nikad čudnijeg predstavljanja u klubu

M. Šljivak

Grčki fudbaler Kostas Manolas (31) postao je novi član ekipe Al Sharjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Iskusni grčki internacionalac pridružio se Miralemu Pjaniću u ovom timu i sigurno će predstavljati ogromno pojačanje u defanzivnom redu za ovaj tim.

Manolas je imao fenomenalan doček, ali na predstavljanju i fotografisanju za javnost doživio je poprilično neprijatno iskustvo.

Njemu su iz Al Sharjaha na predstavljanje doveli lava. Životinja je bila nekoliko koraka od njega i bila je poprilično mirna tokom fotografisanja.

Međutim, vidljivo je bilo kako je grčkom fudbaleru veoma neprijatno. Bio je na oprezu, a zatim se desilo ono što je očigledno i očekivao.

Lav je u jednom trenutku zarikao. Manolas je istog trenutka pobjegao glavom bez obzira i nije se više osvrtao.

Ovo je svakako veoma komična situacija. Grk nije očekivao ovako nešto na dolasku u klub i sigurno da će mu ovo ostati zauvijek u sjećanju.

Simpatično je ovo sve bilo i Miralemu Pjaniću koji je na svom Instagramu podijelio ovu situaciju i poprilično se nasmijao.

Pjanić i Manolas se dobro poznaju iz Italije. Skupa su igrali za ekipu Rome, a grčki internacionalac kao i bh. fudbaler iza sebe ima zaista bogatu evropsku karijeru.

Pored rimske Vučice Kostas Manolas je nastupao za Olympiacos, Napoli i atinski AEK. Do 2019. godine bio je član i reprezentacije Grčke za koju je odigrao 42 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi