Kostić: Nadam se da ćemo opravdati epitet favorita za Premijer ligu
Kapiten ekipe iz Simin Hana očekuje težak susret u nedjelju

Kapiten Sloge iz Simin Hana za SportSport.ba

Kostić: Nadam se da ćemo opravdati epitet favorita za Premijer ligu

E. Dindić

U okviru 17. kola Prve lige FBiH sutra u Simin Hanu u velikom derbiju sastaju se ekipe domaće Sloge i ekipa Zvijezde iz Gradačca.

Kapiten ekipe Sloge iz Simin Hana Ivan Kostić iznio je za SportSport.ba svoja očekivanja od sutrašnjeg susreta.

"Kroz medije kako sam čitao zadnjih dana iz tabora Zvijezde izjavljuju kako je kod njih odlična atmosfera, dok kod nas je malo poljuljana. Dolazi ta utakmica, pa ćemo vidjeti ko je bolji i naravno puno će nam pobjeda značiti za nastavak borbe za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Iskreno uz sav respekt prema ekipi Zvijezde, iako su oni cijele protekle sezone na prvom mjestu, ja se nadam u nedjelju da ćemo mi opravdati epitet jednog od favorita za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine", rekao je Kostić te nastavio:

"Ako uspijemo da slavimo u nedelju, puno ćemo da dobijemo na psihološkom planu, i u svakom drugom pogledu. Pobjeda bih nam bila podstrek za nastavak prvenstva. Pozivam sve navijače da nas podrže u nedelju da ostvarimo pozitivan rezultat", završio je Kostić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga u subotu nastupa bez Husejna Poturalića koji će pauzirati zbog žutih kartona dok su svi ostali spremni za nedeljni okršaj. Podsjetimo utakmica između Sloge Simin Han i Zvijezde iz Gradačca na rasporedu je u nedelju sa početkom u 15:00h.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi