Koulibaly ima ponude, ali neće da ide jer čeka ponudu velikana

Ne želi u slabije timove

Koulibaly ima ponude, ali neće da ide jer čeka ponudu velikana

Esmer Oštraković

Nogometaš Napolija, Kalidou Koulibaly, već je dobio ponude od Tottenhama i Evertona, ali smatra da to nisu dovoljno veliki timovi.

Vlasnik napolija De Laurentiis za Koulibalyja želi 100 miliona eura, ali obzirom na trenutnu situaciju u svijetu možda će morati smanjiti zahtjeve.

Ipak, Koulibaly ne želi da ide u neke srednje timove u svijetu, već čeka nekog velikana da dođe sa ponudom za njega.

Također, osim Tottenhama i Evertona, budući vlasnik Newcastlea ima ambiciju da ga pokuša dovesti, ali sada to izgleda jako teško.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koulibaly bi navodno pristao da ide u Liverpool, PSG, Real Madrid ili Barcelonu, ali pitanje je da li će mu se želja ispuniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije