Koulibaly otvara novu eru Newcastlea
Foto - EPA

Prvi stiže na St. James Park?

Koulibaly otvara novu eru Newcastlea

Midhat Šljivak

Newcastle United zainteresovan je za dovođenje zvijezde Napolija Kalidoua Koulibalyja.

Kako navodi Sky Sports, Senegalac će vjerovatno biti prvo veliko pojačanje Svraka po preuzimanju saudijskog princa Mohammeda bin Salmana i koštat će 80 miliona eura.

Sjajni štoper Napolija već dugo se povezuje s najboljim evropskim klubovima. Govorilo se o prelasku u Manchester United i PSG, ali kako stvari stoje na kraju bi upravo on mogao početi novu eru Newcastle Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očekuje se da će princ Bin Salman uložiti ogroman novac nakon što se završi posao oko preuzimanja kluba i tim sa St. James Parka mogao bi uskoro biti u samom vrhu engleskog fudbala.

S ovim timom se povezuju zaista velika imena evropskog fudbala, a među njima su pored Koulibalyja još Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Edinson Cavani...

Top Komentari

Gazija_debil
Popiso vas vise Newcastle samo o njima i onoj vehabiji pricate
2 2
miki30
Cccc jučer pišete Liverpool favorit za dovođenje ovog igrača i da će zajedno sa Van Dykom biti noćna mora svakom napadaču, pa daj makar sačekajte par dana da nebude tako ofirno bolan bolan.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti