Koulibaly: Teško je, ali okrećemo se Evropskoj ligi

Stoper Napolija

Koulibaly: Teško je, ali okrećemo se Evropskoj ligi

Stoper Napolija Kalidou Koulibaly žali zbog ispadanja svog tima iz Lige prvaka.

Napolitancima je protiv Liverpoola trebao jedan bod, a čak im je odgovaralo i da izgube sa jednim golom razlike ali uz pogotke. Na kraju im se desilo najgore - izgubili su sa 1:0 i završili na trećem mjestu, iako su imali isti broj bodova kao drugoplasirani Liverpool.

Napoli će sezonu nastaviti u Evropskoj ligi, gdje će biti možda i glavni favorit za titulu.

"Bila je ovo važna utakmica jer smo znali da Liverpool mora pobijediti. I mi smo imali istu ideju, htjeli smo osvojiti sva tri boda na Anfieldu. Primili smo gol koji smo mogli izbjeći i poslije se nismo uspjeli vratiti u meč", rekao je Koulibaly, te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bili smo baš blizu gola na kraju utakmice, ali nismo imali sreće. Nadali smo se da ćemo proći dalje, ali sada se okrećemo Evropskoj ligi. Uradit ćemo sve da osvojimo to takmičenje. Moramo vjerovati u sebe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi