Neviđena glupost igrača Seville, ali i odlična gluma Jordija Albe na Sanchez Pizjuanu

Pokazan direktan crveni karton

Neviđena glupost igrača Seville, ali i odlična gluma Jordija Albe na Sanchez Pizjuanu

Admin Čaušević

Sredinom drugog poluvremena utakmice Sevilla - Barcelona viđena je velika glupost, reklo bi se nezapmćena.

Jules Kounde je dobio direktan crveni karton nakon što je nasjeo na pritisak nekolicine igrača Barcelone predvođenih Jordijem Albom.

Alba je odgurnuo Koundea s leđa, koji je instinktivnom reakcijom namjerno bacio loptu prema beku Barcelone kako bi ga pogodio.

Alba se uhvatio za lice kao da je pogođen snajperom, ali je dojam da je lopta iskusnog defanzivca pogodila više u rame nego u lice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo kako bilo sudija Cel Cerro nije oprostio Koundeu te mu je pokazao direktan crveni karton. Šta se desilo pogledajte ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Kuande dragi da igras za penal madrid ne bi ovo ni zuti bio.Ovako moras vani drug.Kasemiro zasluzi po 3 crvena za utakmicu al ne dobije ih iz razloga sto igra za taj fasisticki klub logicno. Ps ovaj Alba se ubio za reala,kakvo simuliranje jbte
2 11
Mevliino
Trebo ga je boksom, najmrzi igrac uz Busquetsa
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi