Kovač: U Gračanici se približiti našem cilju

Iskusni defanzivac Travnika za SportSport.ba

Kovač: U Gračanici se približiti našem cilju

Samir Mlaćo

Nakon dva domaća susreta i dvije pobjede nad Slogom (2:0), te Jedinstvom (1:0), nogometaši Travnika u subotu će na veoma teško gostovanje drugoplasiranoj ekipi Bratstva iz Gračanice. Veziri su se u prošlom kolu dugo mučili da slome otpor Jedinstva, a onda je prelijepim pogotkom iz slobodnog udarca iskusni Sanel Kovač (29)  donio svom timu tri važna boda.

"Nakon dvije domaće pobjede idemo u Gračanicu po dobar rezultat. Želimo da se približimo cilju, a to je povratak u Premijer ligu", istakao je Kovač za SportSport.ba.

Zadovoljan je svojim partijama ove sezone.

"Poprilično sam zadovoljan, u dobroj sam formi i nadam se da ću tako nastaviti do kraja prvog dijela sezone i naravno kroz kup gdje također idemo da prođemo u naredni krug", dodao je Kovač.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj 29-godišnjak je ove sezone upisao devet nastupa  uz pogodak protiv Jedinstva, a jedan nastup dodao je u Kup takmičenju. U Travnik je stigao iz bugojanske Iskre. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi