Kovačić pred još jednim velikim transferom
Napušta Real Madrid (Foto: EPA)

Napušta redove Real Madrida?

Kovačić pred još jednim velikim transferom

M. Šljivak

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić (24) nije među igračima koji su prioritet Real Madrida.

Od dolaska iz Intera 2015. godine ovaj veznjak se nije previše naigrao, ali je bio dio velikih uspjeha Kraljeva iz Madrida.

Ipak, čini se kako je došlo vrijeme za odlazak iz Reala. Kovačić je počeo pregovore o novom velikom transferu i to u redove Manchester Cityja.

Daily Mail tvrdi kako je hrvatski veznjak želja Pepa Guardiole, ali samo ako ne uspiju završiti dolazak Jorginha iz Napolija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jorginho je izrazio želju za dolazak u redove Građana. Međutim, Napoli za sada koči i ne pušta sjajnog veznjaka, pa bi se Guardiola ubrzo mogao okrenuti Kovačiću.

Kovačić je u tri sezone odigrao 109 utakmica za Real, većinom je šansu dobijao sa klupe, a postigao je tri gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti