Leicester konačno spreman prodati Riyada Mahreza

Alžircu se ostvaruje velika želja

Leicester konačno spreman prodati Riyada Mahreza

Leicester City je na zimskom prelaznom roku odbio nekoliko ponuda Manchester Cityja za Riyada Mahreza. Popularne Lisice nisu pristajale na menje od 80 miliona funti, a kada je propao njegov transfer u City Mahrez je jednostavno nestao.

Mahrez je ogorčen na odluku Leicestera da ga ne proda Cityju "pobjegao" iz kampa. Ipak, nakon određenog vremena se ponovo priključio ekipi, a sada bi mu se konačno mogla ispuniti velika želja.

Naime, prema pisanju britanskog Mirrora, Leicester je konačno spreman prodati sjajnog veznjaka, te će on najvjerovatnije ovog ljeta pojačati redove Guardioline ekipe. Navodno je Leicester već počeo tragati za njegovom zamjenom, a za sada se kao moguće solucije pominju Jack Grealish (Aston Villa) i James Maddison (Norwich).

Kako saopštava Mirror, postizajne dogovora o Mahrezovom prelasku na Etihad je veoma blizu, a transfer bi trebao biti ozvaničen po njegovom povratku sa odmora. Navodno, Cityju je ostalo još samo da dogovori naknade za menadžere.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi