Kovačić: Svi u klubu iščekujemo odlazak u Tursku
Foto: M. Karačić

Širokobriježani se vrijedno spremaju

Kovačić: Svi u klubu iščekujemo odlazak u Tursku

U bh. premijerligašu Širokom Brijegu vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone.

Plavo-bijeli prvi dio priprema odrađuju u klupskom kampu "Musa-Karačić" na Blatu, a 26. januara planiran je put za Antaliju, gdje će biti odigrano i nekoliko pripremnih utakmica s međunarodnim protivnicima.

"Iza nas je sedmica dana kvalitetnog i napornog rada. Svi u momčadi iščekujemo odlazak u Antaliju i utakmice protiv kvalitetnih protivnika", kazao je defanzivac Širokog Brijega Dominik Kovačić i osvrnuo se na trenutni kadar i očekivanja na proljeće.

"O očekivanjima ne volim previše govoriti. Mi ćemo gledati isključivo sebe protiv svakog protivnika, ići utakmicu po utakmicu i čekati svoju priliku. Tabela će na kraju sve pokazati. Došli su igrači koji sigurno zaslužuju biti u ovom klubu i siguran sam kako će to pokazati kada im se ukaže prilika", dodao je ovaj hrvatski internacionalac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protivnici Širokog Brijega u Antaliji će, podsjećamo, biti Dinamo Tbilisi, Trenčin, Sheriff i Pohang Steelers.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi