Kozak: Interesuje me da li možemo ponoviti Zenicu

Selektor Slovačke pred duel sa našom reprezentacijom

Kozak: Interesuje me da li možemo ponoviti Zenicu

Sutra će naša reprezentacija u Žilini odigrati kvalifikacioni susret za Svjetsko prvenstvo u Brazilu sa domaćinom Slovačkom. 

Pred ovaj susret novinarima se obratio selektor Slovačke, Jan Kozak. 

"Mi respektujemo reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali sutra idemo na pobjedu. Znamo da u Žilini nismo dugo pobijedili, ali ni oni nisu dugo izgubili u Zenici pa ste vidjeli šta se desilo," rekao je Kozak i dodao:

"Imamo još jedan trening, imamo širok izbor i izabrat ćemo najbolje. Pekarik je lakše povrijeđen, ali i on je u konkurenciji. Mi smo bili jako pozitivno iznenađeni u Bosni i Hercegovini navijačima. Znam da će biti dosta navijača Bosne i Herecegovine, ali uvijek je lijepo igrati pred punim tribinama." 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na pitanje da prokomentariše izjavu selektora Sušića, koji je rekao kako se nada da će Slovačka i protiv Grčke odigrati kao u Zenici Kozak je rekao: 

"Gospodin Sušić je iskusan trener, bio je veliki igrač. Mene interesuje kako će moji igrači da pristupe na utakmici i da li mogu ponoviti igru iz Zenice," rekao je Kozak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.