Kozara deklasirala Slogu

Uvjerljiva pobjeda u četvrtoj provjeri

Kozara deklasirala Slogu

S. Mlaćo

U četvrtoj pripremnoj utakmici nogometaši Kozare savladali su u Srbcu ekipe Sloge 7:2.

Brzo fudbaleri Kozare, već u prvih dvadesetak minuta dolaze do visoke prednosti od 3:0 preko Batara, autogolom domaćih, te golom Baštinca u 20. minuti. Uspijevaju domaći da smanje rezultatski zaostatak preko Kopanje i Nježića i na poluvrijeme se odlazi sa vođstvom Kozare 3:2.

Šef stručnog štaba FK Kozara Nedžad Žerić početkom drugog poluvremena napravio je više izmjena, ali su fudbaleri Kozare nastavili istim tempom. Nakon jedanaesterca na Eskiću precizan sa bijele tačke je Lolić u 54. minuti. Pet minuta kasnije, Raspudić povećava vođstvo Kozare na 2-5, da bi Glišić sa dva pogotka u 70. i 72. postavio konačnih 7:2.

Naredni meč Kozara igra u subotu protiv Željezničar Sport Team.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret se igra na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi