Kup BiH: Danas odluka da li će Sloboda putovati na gostovanje u Gradišku

Igraju protiv Kozare

Kup BiH: Danas odluka da li će Sloboda putovati na gostovanje u Gradišku

E. Čaušević

Agonija FK Sloboda i dalje se nastavlja jer se tuzlanski klub nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

Igrači Slobode već neko vrijeme nisu dobili platu, ali i pored toga proteklog vikenda su na svom terenu došli do pobjede protiv Borca. Međutim, svima je jasno da je Sloboda u velikim problemima i pokušavaju na sve načine to da riješe.

Slobodu već sutra očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Kozare. Tuzlanski klub igra u gostima, ali je još uvijek upitno da li će uopšte otputovati na meč.

Naime, danas će čelni ljudi Slobode održati sastanak na kojem će biti odlučeno da li će ovaj tim put Gradiške. Finansijska situacija određuje sve, a nakon sastanka koji je zakazan za 17 sati će biti sve poznato.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Tuzla ima mjesta za jednog premijerligasa to je Tuzla citY, Sloboda je pustena niz vodu
3 3
yossarian
Sloboda, Sloboda, Sloboda... Cakić, Jeličić, Miličić... Verlašević, Alibegović... Hatunić, Nalić, Mulahasanović... Geca, Hukić i...Šećerbegović. A vidi nas sad.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi