Dvojica novajlija u Kozari, na listi želja i Nebojša Runić

Počele pripreme za drugi dio sezone

Dvojica novajlija u Kozari, na listi želja i Nebojša Runić

Fudbaleri Kozare iz Gradiške započeli su s pripremama za proljetni dio sezone.

Prozivku je izvršio trener Nedžad Žerić koji će na proljeće nastojati da s Kozarom nastavi s dobrim rezultatima, a na prvom treningu imao je na raspolaganju ukupno 25 fudbalera.

U nastavku sezone Kozarin dres neće nositi Milovan Novaković i Amir Kukavica, a od novih imena šefu stručnog štaba na raspolaganje su se stavili Slaviša Baštinac i Srđan Eskić od kojih se očekuju da na proljeće opravdaju povjerenje.

Lista pojačanja time nije zaključena, a jedan od fudbalera kojeg bi u Kozari rado vidjeli u svojim redovima je i dojučerašnji defanzivac Borca iz Banjaluke Nebojša Runić. S njim su već obavljeni razgovori, ali uzeo je vremena da razmisli s obzirom da ima još nekoliko opcija na stolu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz kluba su također saopštili kako će kompletne pripreme odraditi u Gradišci, a u planu je i odigravanje pet kontrolnih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi