Kozara počela pripreme, nova dva imena u klubu
Foto: FK Kozara

Nedžad Žerić izvršio prozivku

Kozara počela pripreme, nova dva imena u klubu

S pripremama za narednu sezonu danas su počeli i fudbaleri Kozare.

Takmičenje u 1. ligi RS koje će u novom formatu biti prošireno na 16 klubova trebalo bi da počne 8. augusta, a u Gradišci su već počeli da se spremaju za nadolazeće izazove.

Šef stručnog štaba Nedžad Žerić na raspolaganju ima većinu igrača iz prošle sezone koja je prekinuta zbog situacija sa virusom Covid-19. Klub su napustili Dejan Glišić, Nemanja Gavrić, Živko Bubić, Miloš Babić te Dušan Bradić, no aktivna je i rubrika 'dolasci'.

Iz kluba su saopštili kak ose iz prijedorskog Rudara vratio Ognjen Petrović, a iz Dubrava tu je Nenad Vasić. Također, prvom timu je priključeno i nekoliko mladih igrača iz Kozarinog omladinskog pogona.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kozara će kompletne pripreme obaviti u Gradišci uz odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica kako uslovi budu dozvoljavali, poštujući sve mjere i preporuke Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Fudbalerima Kozare obratio se direktor kluba Siniša Đurić i novi sportski direktor Boris Berić poželjevši im uspješan rad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi