Kozara remizirala u novoj pripremnoj utakmici

Meč završen bez golova

Kozara remizirala u novoj pripremnoj utakmici

Kozara je danas u sklopu priprema za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske odigrala novi prijateljski meč.

Fudbaleri tima iz Gradiške su na terenu sa vještačkom travom u Krupi na Vrbasu odmjerili snage sa ekipom Dubrava, a dinamična i veoma zanimljiva utakmica na kraju je završila bez golova.

Pred Kozarom su još dvije nedjelje priprema, a posljednja pripremnu utakmicu izabranici Vuleta Trivunovića će odigrati sljedeće subote, također u Krupi na Vrbasu.

U drugom dijelu sezone Kozara će voditi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske, budući da se trenutno nalazi na pretposljednjoj poziciji sa deset osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi