Kraj sage između Ajdina Hasića i Bešiktaša

Dogovorena saradnja

Kraj sage između Ajdina Hasića i Bešiktaša

Midhat Šljivak

Saga oko potpisa Ajdina Hasića za Bešiktaš danas je konačno završena.

Turski mediji navode da je postignut dogovor između rukovodstva kluba i menadžera mladog bh. fudbalera i on će veoma brzo potpisati ugovor sa istanbulskim timom.

Mjesecima je postojao veliki problem između dvije strane. Menadžeri su tražili dva miliona eura za potpis, što je bio dogovor sa bivšim rukovodstvom tima, ali aktuelno na to nije pristajalo.

Na kraju dogovor je postignut. Riješeno je sve oko novca za potpis, strane su dogovorile saradnju i Hasić će konačno potpisati ugovor sa velikanom iz Istanbula.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako će saga konačno biti završena, a mladi bh. fudbaler će se priključiti pripremama prvog tima.

Ipak, on će do kraja sezone vjerovatno otići na posudbu, jer zbog viška stranaca ne može biti registrovan za Superligu.

Top Komentari

Saimai1316
Kakvim velikanom dragi boze,pa po kvaliteti jaca je i hrvatska i srbijasnka liga,sta su to turski klubovi uradili ili rade u europi,svima su samo kanta za nabijanje
0 12
Rajvosa2019
Da je postignut dogovor pisalo se vec par puta , ja licno cu vjerovati u to kad momka vidim na futbalskom terenu - momka su zayebali nesposobni menadzeri - roditelji - zinula guzica za velikim parama . A.b.d. Pa bude nesto od njega
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti