Kraj svih dilema: Real izdao saopštenje za "slučaj Neymar"
Kraj svih dilema (Foto: EPA)

Oglasili se Kraljevi

Kraj svih dilema: Real izdao saopštenje za "slučaj Neymar"

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Neymar konstantno se povezuje sa prelaskom iz PSG-a u Real Madrid.

Španski mediji već danima pišu kako će Kraljevi uskoro uputiti službenu ponudu za najskupljeg igrača svijeta, a neki su čak objavili da su razgovori već počeli.

Real se večeras oglasio službenim saopštenjem u kojem su jasno istakli kako neće biti ponude za sjajnog Brazilca.

"Kako se igrač PSG-a Neymar konstantno povezuje sa našim klubom, Real Madrid želi da saopšti da ne namjeravamo slati bilo kakve ponude za tog igrača. Odnosi između dva kluba su odlični, te ako ikad Real Madrid bude želio igrača PSG-a, prvo ćemo se obratiti klubu", saopšteno je iz Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj stav Kraljeva je vjerovatno završio sve špekulacije oko fudbalera kojeg je PSG platio Barceloni prošlog ljeta čak 222 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi