Je li Giggs pogodio u metu? Legenda Uniteda zna zašto je Ronaldo otišao

Želi biti bolji od Messija

Je li Giggs pogodio u metu? Legenda Uniteda zna zašto je Ronaldo otišao

Ovih dana se od većine poznatih bivših ili sadašnjih fudbalera traži da prokomentarišu transfer koji je uzdrmao svijet - prelazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Jedan od onih koji su se oglasili povodom ove teme je i legendarni fudbaler Manchester Uniteda i nekadašnji saigrač Ronalda, Ryan Giggs.

On smatra da je Ronaldo otišao u Juventus zato što želi postati bolji od Lea Messija.

"Iznenađen sam što je napustio Real kako bi prešao u Italiju. Bit će to novi izazov za Ronalda, ali ide u veliki klub. Zamislite kakav on CV sada ima - Manchester United, Real Madrid, Juventus. Opsjednut je time da bude bolji od Messija. On razmišlja: 'Uradio sam to u Engleskoj, uspio sam u Španiji, sad ću i u Italiji. Osim svega, imam uspjeh i sa Portugalom'. Možda će mu baš to biti dobar argument kada se bude zapitao je li stvarno bolji od Messija", rekao je Giggs.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Možda je legendarni Velšanin baš na pravi način prokomentarisao potez Ronalda. Dok mnogi traže različita objašnjenja za pomenuti transfer, čini se da je ipak ono najlogičnije i najispravnije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi