Kraj za Johna Terryja? Bruce: Zabrinuti smo

Slomio nogu

Kraj za Johna Terryja? Bruce: Zabrinuti smo

Edmir Škorić

Stoper Aston Ville John Terry zadobio je tešku povredu u susretu protiv Sheffielda.

Aston Villa je danas ugostila Sheffield W. u 16. kolu engleskog Championshipa i gosti su slavili s 2:1.

No, veći problem za Villu predstavlja teška povreda Terryja, koji je u 21. minuti morao da napusti teren. Prema prvim procjenama, radi se o lomu noge,

"Vjerujemo da je Terry slomio nogu, a uskoro ćemo saznati koliko je to loše", rekao je menadžer Ville Steve Bruce za službenu stranicu kluba.

Ispostave li se prognoze medicinskog tima Ville tačnim, mogao bi ovo biti kraj sezone za iskusnog stopera, pa u najgorem slučaju i kraj igračke karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tridesetšestogodišnji Terry je ovog ljeta kao slobodan igrač stigao u klub iz Birminghama, a prethodno je dugi niz godina bio glavni igrač u odbrani Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi