Krajina i Podgrmeč se porazima udaljili od prvog mjesta
FOTO: Cazin.net

Druga liga Zapad

Krajina i Podgrmeč se porazima udaljili od prvog mjesta

S. Mlaćo

Na terenima Prve lige Federacije BiH danas su odigrani susreti 23. kola Druge lige FBiH grupa Zapad.

Iznenađenje smo vidjeli u Sanskom Mostu gdje je Krajišnik sa minimalnih 1:0 savladao Podgrmeč, a jedini pogodak viđen je u 32. minuti kada je Ajdin Rošić matirao golmana domaćih Pecu Amela.

Vitez iz Bužima je savladao favorizovanu Krajinu 4:2. Domaći su već nakon 25 minuta imali 3:0. Dva puta je pogodio mladi Anes Nanić, a jednom Hanan Sijamhodžić.

Krajina je smanjila pogotkom Delića u 50. minuti, da bi Nanić treći pogotkom u 68. minuti povisio na 4:1.

Do kraja su gosti sa 11 metara smanjili na 4:2 pogotkom Mizića.

Pobjeda domaćina viđena je i u Bosanskoj Krupi gdje Bratstvo savladalo Kiseljak 2:1. Gosti su prvi poveli i to pogotkom Marka Kristića u 12. minuti. Domaći su izjednačili preko Sijamhodžića, a tri boda svom timu donio je Četić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Vitez je savladao Slogu 2:1. Dvostruki strijelac za tim Šabana Haskića bio je Belamin Osmančević, dok je jedini pogodak za goste postigao Edin Sarhatlić. Gosti su na ovaj meč doputovali sa 14 igrača.

Sutra se igraju tri preostala susreta ovog kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi