Novi Travnik se spašavao u V. Kladuši, Delić junak Krajine

Sjajan meč u Velikoj Kladuši

Novi Travnik se spašavao u V. Kladuši, Delić junak Krajine

S. Mlaćo

Iako je gubio 2:0 nakon sat vremena igre, Novi Travnik, lider Druge lige Zapad, kući se iz Velike Kladuše vratio sa jednim bodom (2:2).

Domaći su vodili 2:0 pogocima Alibegića i Rošića, da bi Heco i Hodžić do kraja ipak donijeli slavlje gostima.

Krajina je pogotkom Delića slavila protiv Busovače (1:0), dok je Podgrmeč u sjajnom susretu remizirao u Ključu (3:3). Domaći su vodili 3:1, ali na kraju osvojili samo bod.

Duela dva Viteza u Bužimu pripao je domaćinu 2:0 (dva pogotka Anesa Nanića), dokje Kiseljak sa 7:2 deklasirao Brekovicu 78.
Rudar je vodio protiv Bratstva pogotkom Selmana, da bi sa dva pogotka preokretu i pobjedu gostima donio mladi rezervista Arif Šabić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Radnik iz Donjeg Vakufa novu blamažu doživio je u Bosanskoj Otoci. Sloga je slavila 5:1 na krilima Samira Dizdarevića koji je postigao dva pogotka. Gosti su prvi poveli preko Kulaša, a zanimljivo da su u Krajinu doputovali sa samo 12 igrača. Svi su osim kapitena Samira Tahirovića bili do 21 godine.

Novi Travnik je i dalje lider, sada ima 51 osvojen bod, dok Krajina i Podgrmeč imaju po 45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije