Krajnje je vrijeme: Benevento dovodi pojačanje u napadu

Predsjednik se ipak predomislio

Krajnje je vrijeme: Benevento dovodi pojačanje u napadu

Najlošija ekipa italijanske Serije A Benevento ipak će krenuti po pojačanja u januarskom prelaznom roku, iako je njihov predsjednik nedavno poručio da im ona ne trebaju.

Ovaj klub je u dosadašnjih 16 kola osvojio samo jedan bod i to protiv Milana, a mnogo se mučio sa realizacijom. Stoga su u Beneventu potražili pojačanje u napadu i navodno su već dogovorili prvi transfer.

Dres Beneventa trebao bi obući Brazilac Guilherme, 26-godišnji krilni napadač koji ima iskustvo igranja u Ligi prvaka. Guilherme je protekle tri sezone proveo dres Legije iz Varšave, s kojom je osvajao titule u Poljskoj.

Italijanski mediji pišu da bi Benevento mogao pojačati i nekadašnji fudbaler Juventusa Paolo De Ceglie, koji je na probi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Benevento nakon 16 odigranih kola zauzima posljednje mjesto na tabeli i do kraja sezone će pokušati napraviti pravo čudo i ostati u elitnom društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi