Krakić: Rusija je opravdala ulogu favorita

Bh. reprezentativka poslije utakmice s Rusijom

Krakić: Rusija je opravdala ulogu favorita

Eldar Ganibegović

Ženska U-20 reprezentacija Bosne i Hercegovine je jučer u osmini finala Eurobasketa poražena od Rusije sa 65:91. 

Međutim naše djevojke danas igraju odlučujući meč za ostanak u A diviziji protiv Portugalki koje su poražene u osmini finala od strane Belgijanki. 

Nakon susreta protiv Rusije bh. reprezentativka Ivona Krakić bila je zadovoljna zalaganjem na terenu ali kaže kako je Rusija bila bolja u mnogim segmentima igre. Osvrnula se i na susret sa Portugalom ističući kako imaju svoje šanse u utakmici protiv domaćina. 

"Rusija je i prije utakmice bila favorit i opravdala je tu ulogu. Borile smo se ali ipak nismo imale rješenje za njihov skok u napadu i dominantnu igru pod košem. Sutra nas očekuje teška utakmica protiv domaćina Portugala ali imamo realne šanse za pobjedom i ostankom u A diviziji", rekla je Ivona Krakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi