12

Komentari (12)

Tahir
Ja sam fan reala Na insta imam stranicu Realmadridfanbalkan I svaku sam utakmicu gledo reala
United_HZ
Eh tačno se vidi kako su fino namjestili parove da što više zarade, providni ste pravo, svi znamo da će biti el clasico u finalu što znači puno para
andi
Kao što sam već pisao,osporavani g.din.ZINEDIN isto kao i igrać kada je bio maestralno radi svoj posao,ćovjek je pedagog i znalac,kada napravis takav odnos u svlaćionici da niko nije povređen što ne igra ili igra onda postaješ kralj tog pisla,od imena za koja do juće nismo ni znali,tipa walverde ,rodrigo itd,pravi nove zvijezde i naravno,nove velike novce realu,mudrost i smirenost,znanje koje nosi taj ćovjek je ne prikosnoveno,samo mu želim nove rekorde,nove pobjede i naravno naj bitnije da osvoji po 4 put za redom ligu šampiona,što je sasvim izgledno obzirom na posao koji radi i igraće koje pravi.
YouTalkinToMe
E yebem ga ako nemaš slovo č na tastaturi, onda barem piši samo c, a ne svugdje ć.
Nele.
Prejak je ovaj Real. Barsa se izvukla u prvenstvu.
ubnt
Auuuuu , kako Real podiže formu ! Pa bez ponajboljih igrača igrali se Valencijom ! Izgleda da Real ima najbolji vezni red na svijetu ! Casemiro , Valverde , Modrić , Kroos , Isco , oporavljeni James ... Roster da ti spadnu gaće !
FreedomBH
To je taj isti VEZNI red sto je bio razmontiran od Ajaxa.Cekaj malo jaci klub vidjeces kome spadaju gace ?
FreedomBH
Mostarac stvarno si glup ako poredis ove igrace sa Xavijem I Iniestom. To isto omalovazavat Raula I Casillasa legende fudbala samo zato sto navijas nasuprot nekog kluba. Klinac mani se fudbala I komentarisanja.
amadeus21
Vještačko takmičenje... palac dole za fudbalski savez Španije...
Nele.
Pa svaka zemlja ima superkup al da je najnebitnije takmicenje e tu se slazem. Al ovi bar skontali kako Arapima da uzmu pare.
amadeus21
Ne mislim da je superkup nevažno takmičenje, nego je ovo ubacivanje ekipa koje ne trebaju biti tu i izmišljanje nekih formata koji nemaju smisla pretvorilo taj superkup u nešto vještačko, samo da bi savez zaradio pare..fuj
Crnogorac45
3 derbija vise za gledanje. Valencia - Real Atletico - Barca Real -atletico/barca. Meni format ne smeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.