Kramarić: Pamtit ću ove golove, ali šteta zbog Finske
Foto: EPA

Napadač upozorava da još nije gotovo

Kramarić: Pamtit ću ove golove, ali šteta zbog Finske

Napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić bio je strijelac oba gola za Vatrene u gostujućoj pobjedi nad Ukrajinom (2:0).

Zahvaljujući trijumfu u Kijevu, Hrvatska je zauzela drugo mjesto u svojoj grupi i domogla se baraža, pa je Kramarić zato upozorio da priča još nije završena, iako nije krio da je prezadovoljan zbog takvog ishoda.

"Moram reći da sam veoma zadovoljan zbog pobjede i ova dva gola, koja ću sigurno pamtiti. Ali, priča još nije završena i čekaju nas još dvije teške utakmice na putu za Rusiju. Potrošili smo se fizički i psihički, ali smo uspjeli. Na kraju ostaje žal zbog primljenog gola od Finske u 90. minuti. Mogli smo ovo i bolje riješiti", rekao je Kramarić, koji je potom dodao:

"Pobjedom u Ukrajini smo vratili nadu u Svjetsko prvenstvo. Igrali smo strpljivo, čekali da se Ukrajinci malo otvore jer smo znali da je to moralo doći kad-tad. Iskoristili smo svoje šanse i na kraju možemo biti sretni".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hrvatska će u baražu biti nosioc i za protivnika će dobiti Sjevernu Irsku, Republiku Irsku, Grčku ili Švedsku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi