Kramarić pojačava Sampdoriju?

Napušta redove Leicestera

Kramarić pojačava Sampdoriju?

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u januarskom prijelaznom roku će napustiti redove Leicester Cityja.

Doskorašnji napadač Rijeke je ispao iz kruga prvotimaca otkako je Claudio Ranieri preuzeo Leicester City, a kako navode italijanske novine "Il secolo XIX" naredna destinacija u njegovoj karijeri će biti Sampdoria.

Trener tima iz Genove je u potrazi za kvalitetnim napadačem koji bi dodatno pojačao konkurenciju u momčadi i osim Kramarića na njegovoj listi želja još se nalaze Benalouane i Inler. Obojica su već igrala na Apeninina. 

Leicester City trenutno zauzima lidersku poziciju u engleskom Premiershipu i to najviše zahvaljujući Vardyju sa 15 i Mahrezu sa 13 postignutih golova. Uz njih je Kramarić usuđen na mrvice. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Među klubovima koji žele Kramarića još se spominje PAOK. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.