Kramarić: Vardy i Mahrez pogađaju sve što šutiraju

Prokomentarisao saigrače

Kramarić: Vardy i Mahrez pogađaju sve što šutiraju

Malo ko je mogao očekivati da će Andrej Kramarić u ovoj sezoni pasti u potpuno drugi, ili čak treći plan u engleskom Leicesteru.

Ovaj klub se, kao što svi znamo, nalazi na prvom mjestu na tabeli i to je uspjeh kakav nisu mogli sanjati ni najoptimističniji navijači Lisica. Svima se 'poklopilo', samo ispašta Kramarić, koji ne igra.

Ipak, hrvatski napadač je bio raspoložen prokomentarisati svoje saigrače, ponajviše Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza.

"Velika se euforija digla oko cijele ekipe, posebno oko njih dvojice. Imaš dojam da ne mogu promašiti jer šta god šutiraju, uđe u gol. Poznato mi je to razdoblje i lijepo je dok traje", rekao je Kramarić, koji je potom dodao:

"Koja je tajna njihovog uspjeha? Teško je reći. Poklopilo se dosta toga, ali je jasno da je riječ o fantastičnim igračima. Mahrez je više tehnički dotjeran igrač, dok je Vardy brži i agresivniji. Van terena je Mahrez povučeniji od Vardyja, koji je 'luđi' i uvijek spreman za šalu. Mislim da Vardy i Mahrez mogu još bolje, da ovo nije njihov vrhunac".

Andrej Kramarić je u ovoj sezoni nastupio u samo jednoj utakmici u Premier ligi, kada je na terenu proveo mizernih 12 minuta.

Njegov odlazak iz Leicestera je sve češća tema, ali hrvatski napadač ističe da još uvijek nema ništa konkretno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Koliko ja znam, nema još ništa novo oko moje budućnosti. Tu sam, treniram i čekam rasplet. Vidjet ćemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.