Biće veselo: Spremno iznenađenje za navijače Leicestera

Besplatno pivo za kraj bajkovite 2015. godine

Biće veselo: Spremno iznenađenje za navijače Leicestera

Vlasnici Leicester Cityja odlučili su proslaviti fenomenalnu 2015. godinu tako što će na posljednjoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini častiti svoje navijače.

Svi koji se odluče doći na utakmicu protiv Manchester Cityja koja se igra 29. decembra moći će besplatno konzumirati alkohol, što u startu garantuje veselu atmosferu na tribinama.

"Iza nas je jedna predivna godina kakvu ovaj klub odavno ne pamti. Znamo da naši uspjesi ne bi bili mogući bez podrške navijača, pa im se ovom prilikom želim zahvaliti i pozvati ih da nas podrže i u posljednjoj utakmici u 2015. godini", rekao je potpredsjednik kluba Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

King Power Stadium u Leicesteru ima kapacitet od 30 hiljada sjedećih mjesta i nema nikakve sumnje da će biti krcat kada Vardy, Mahrez i društvo ugoste Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.