Ranieri: Želim da san o tituli živi i u 2016. godini

Trener Leicestera optimista

Ranieri: Želim da san o tituli živi i u 2016. godini

Trener Leicester Cityja Claudio Ranieri želi da navijači ovog kluba zadrže snove o tituli i u 2016. godini.

Leicester igra sjajno ove sezone i najprijatnije je iznenađenje Premierhipa. Ranieri kaže da ne bi volio da stanje na tabeli utiče na njegove igrače i da se boji da bi zbog tog pritiska njihova forma mogla oslabiti.

"Ponosan sam na moje igrače i navijače kluba. Navijači Leicestera trenutno sanjaju titulu i ja ih ne želim prekinuti u tome. Mi moramo uživati, igrati slobodno i bez pritika", rekao je Ranieri.

Leicester ovog vikenda ima još jednu tešku utakmicu, a bit će gost na Anfieldu Liverpoolu. Ekipa Claudia Ranijeria trenutno je lider na tabeli sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.