Predivna poruka za Buffona u najvećoj krizi u karijeri
EPA

Navijači podržali Buffona

Predivna poruka za Buffona u najvećoj krizi u karijeri

Navijači Juventusa nimalo ne zamjeraju Gianluigiju Buffonu na krizi u kojoj se trenutno nalazi. 

Buffon je prvo poklonio gol Španiji u dresu Italije, pa zatim je kiksao i na golu Juventusa u utakmici s Udineseom. No umjesta klasičnih zvižduka i pogrdnih uzvika, što je čest slučaj u fudbalu, navijači torinskog kluba su poslali predivnu poruku svom golmanu. 

"Čak je i Superman ponekad 'samo' Clark Kent. Gigi, ti si naš superheroj zauvijek", pisalo je na transparentu tokom utakmice sa Udineseom. 

Na pravu ljubav u fudbalu se teško nailazi.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi