Krasić: Sarajevo? Dobro smo prošli, radujem se dolasku u BiH

Iskusni igrač Banants Erewana

Krasić: Sarajevo? Dobro smo prošli, radujem se dolasku u BiH

Voljom žrijeba odlučeno je da će se 1. pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu sastati Sarajevo i Banants Erewan.

Malo je poznato da za ovaj armenski klub nastupa fudbaler koji je u prošlosti igrao na premijerligaškim terenima, tačnije za Slobodu, a u pitanju je 30-godišnji Ognjen Krasić.

Krasić za Banants Erewan nastupa od prošlog ljeta i jedan je od najboljih fudbalera u ovom klubu, a u razgovoru za SportSport.ba priznao je da mu je drago što je njegov tim za protivnika dobio Sarajevo i da se veseli dolasku u BiH.

"Drago mi je što smo izvukli Sarajevo. Znam vrlo dobro o kakvom se klubu radi, jer sam već igrao u BiH, tako da se veselim predstojećim duelima. Mogli smo da izvučemo i Hapoel, Osijek, Anorthosis..., ali objektivno gledajući, uzimajući u obzir budžet i samu ligu, vjerovatno najbolja opcija za nas je Sarajevo", kazao je Krasić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nadam se da ćemo se što bolje spremiti i u pravom svjetlu predstaviti. Bit će mi drago igrati protiv mojih Bosanaca, jer su moji roditelji inače porijeklom iz BiH", poručio je Krasić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti